Anledning till engagemanget i VSK

Magnus Nerin är marknadsansvarig hos Swetex:
Jag blev först kontaktad av Andreas Westman, som jag känner sedan tidigare. Först gällde det ett medlemskap i affärsnätverket VAN, som jag tackade ja till. Jag tyckte det verkade vara ett bra sätt att marknadsföra sitt företag på lokalt.
Jag började även gå och titta på VSK Bandys matcher förra säsongen i VAN regi och det gav mersmak. Många trevliga människor och en bra stämning i gruppen. Jag insåg att här fanns en bra grund och ett intressant affärsmässigt upplägg för att ta Swetex affärer vidare. Efter några möten och samtal med Micke Campese beslutade vi oss för att gå in ordentligt i ett större samarbete till säsongen 15/16.

 
Nätverket inom VSK sträcker sig till flera orter än Västerås vilket är en stor bonus för Swetex. Företaget finns ju även i Borlänge, Uppsala, Karlstad, Örebro och Gävle. Tillsammans med VSK kan Swetex nå samarbeten även på andra orter som gynnar de båda.

 
Hos Swetex finns ett grundmurat idrottsintresse med en mångfald av idrotter representerat. Hästhoppning, motocross, innebandy, hockey och förstås fotboll. Nästan allt utom bandy?
Jag själv är involverad i Skiljebo Fotboll, där båda mina söner spelar. Det betyder ju inte, per automatik, att jag är emot alla andra klubbar. Jag upplever att det pratas mycket idrott i Västerås och tyvärr, allt som oftast lite negativt. Om alla skulle göra något aktivt och positivt för att stötta idrottsföreningarna så skulle nog situationen se annorlunda ut. Med VSK Bandys inträde i VSK Fotboll tror jag att dörren öppnas för en positivare syn på klubben som helhet. Förhoppningsvis kan man ta till vara på det positiva som ändå gror runt om klubben nu.
Vi på Swetex vill vara med på den här resan och bidra med vad vi kan för att öka möjligheterna till att vi kan få fortsätta att se fotboll och bandy på högsta nivå i Västerås.

swetex

Fakta om Swetex Städprodukter AB
Swetex Städprodukter AB startades 1992 i Västerås. Idag är Swetex en fullfjädrad städgrossist med allt ifrån sop- och skurmaskiner ner till den minsta diskborsten. Vi har under de senaste 15 åren varit en av Sveriges största återförsäljare av städmaskiner. En av våra starkaste kundfördelar är vår serviceavdelning. Vi är auktoriserade att serva de flesta maskinmärken på marknaden. Kort väntetid och snabb service, ofta på plats, för att kundens verksamhet skall fortgå utan störningsmoment.

 
Swetex kan, utöver städmaskiner, erbjuda ett brett sortiment av rengöringsprodukter och förbrukningsartiklar i form av städkemikalier, hygienpapper, soppåsar. I övrigt så marknadsförs även entrémattor, dammsugare, golvvårds utrustning, högtryckstvättar och mycket annat som hjälper kunderna att hålla rent och snyggt.
Idag finns företaget representerat med enheter i Västerås, Uppsala, Örebro, Karlstad, Borlänge och Gävle. I Hallstahammar finns centrallagret/logistikcentret. Därifrån körs produkter ut till butikerna runt om mellansverige, samt de slutkunder som önskar leverans. För närvarande är 27 medarbetare anställda av Swetex.

 

Dan Kiwii Persson, VSKBandy.se

VSK_Logga_555