”Är bättre än vad många tror” | Edit Ljung inför Uppsala BoIS på bortaplan

Damlaget toppar Elitserien och ställs mot nykomlingen Uppsala BoIS på bortaplan på fredagskvällen. – En god känsla, säger Edit Ljung inför matchen.

Som genrep inför seriepremiären spelade VSK en träningsmatch mot just Uppsala BoIS, den träningsmatchen slutade oavgjort 5-5.

– Det ska bli kul att få spela mot Uppsala igen, och ta revansch från när vi senast mötte dem. Man vill kanske inte minnas så mycket från den matchen, men Uppsala var rätt bra den matchen och vi gjorde en sämre match. Uppsala är ett bra lag och de är bättre än vad många tror, det visade de när vi mötte dem senast.

Grönvitt toppar nu Elitserien med fyra vinster på fyra matcher, och man kommer från en tuff vecka med tre matcher.

– Vi gör två lite sämre matcher och så avslutade vi starkt mot AIK senast. Från de två första tar vi med oss att vi ändå vinner två tuffa matcher, mot AIK steppar vi upp väldigt mycket och vinner den med en god känsla som vi tagit med oss under veckan här.

Vad vill ni se av er själva imorgon?
– Vi behöver spela vårt spel, som vi fick till bra mot AIK, och att alla är riktigt taggade att spela. Inledningen av serien är godkänd, det har gått lite upp och ner men det blir lite så när det är mycket nytt och många nya spelare.

E L I T S E R I E N | Omgång 5
Uppsala BoIS – Västerås SK
Fredag 25 november, 19:00
Recoverhallen

Se matchen på Bandyplay >>>
Följ matchen på Elitrapport >>>

Text: Dan Kiwii Persson