”Är på tårna hela tiden” | Michael Carlsson inför Edsbyns IF

Ikväll väntar Edsbyns IF på bortaplan. – Vi ska se till att få en bra inledning och spela vårt spel i 90 minuter, säger Michael Carlsson inför matchen.

Grönvitt kommer från en vecka med en stark hemmaseger mot Villa Lidköping, och en bortaförlust mot Bollnäs GIF. Michael Carlsson summerar den föregående veckan.

– Jag tycker att vi gör en riktigt bra insats mot Villa och spelar bra bandy över i princip 90 minuter. Sen kommer Bollnäsmatchen lite tajt inpå, vi hängde kvar lite med huvudena i den föregående matchen. Vi började bra och hade många bra lägen och det var tajt, sen gör vi några misstag som gör att Bollnäs får göra mål och de kan då spela på sin ledning.

Nu väntar Hälsingland igen för herrlagets del, nu mot Edsbyns IF. En motståndare man mötte i semifinalserien förra säsongen.

– Edsbyn kommer från en förlust senast och man är nog revanschsugna. Vi vet att alla lag som möter oss är på tårna hela tiden, det gäller att vi möter upp det där. Vi ska se till att få en bra inledning och spela vårt spel i 90 minuter, så ska motståndarna få jobba hårt för varje meter där ute.

Hur är skade- och sjukdomsläget i truppen?
– Tittar vi på dem som är borta så är det Vilén och Max på grund av skador, och Robin av privata skäl. I övrigt har vi fullt lag, så det ser bra ut på så vis.

Elitserien Herr | Omgång 6
Edsbyns IF – Västerås SK
Tisdag 14 november, 19.00
Svenska Fönster Arena

Följ matchen på Bandygrytan >>>
Se matchen på VLT >>>
Se matchen på Bandypuls >>>
Se matchen på Expressen >>>

Text: Dan Kiwii Persson