”Bästa laget och bästa maten”

VSK Bandys kiosk vid A-ingången har fått sig ett ansiktslyft till den här säsongen och det är Dean Farah och Tomas Karlsson från företaget Theme Events i Västerås AB som tillsammans med VSK tagit fram ett nytt matkoncept. Inspiration hämtar de från amerikanska sportarenor.
Vi vill göra det mindre pretentiöst och göra det smakrikare. Bredda utbudet och låta publiken pröva något nytt. Vi supportar klubben så varför inte starta här hos VSK Bandy, säger Dean Farah.

Dean och Tomas driver företaget ”Theme Events i Västerås AB” som är en matlagningsstudio för en exklusiv och privat upplevelse, de har dessutom en pop-up restaurang där de erbjuder olika typer av tema kvällar.

Ända sedan Dean kom till Västerås från USA har han gått på olika sportevenemang och tröttnat på det snåla utbudet.

Vi försöker inte förändra världen, vi försöker bara göra den mer smakrik. Förhoppningsvis kan vi bygga ett större och ännu bättre rykte om oss själva och VSK Bandy. När man kommer hit ska man inte bara se bandy i världsklass utan man ska också kunna äta streetfood i världsklass, säger Dean Farah.

Tomas och Dean kommer finnas i kiosken vid A-ingången och det kommer att synas att det skett en förändring.

Vi vill kunna erbjuda något mer, men vi tar det steg för steg. Vårt mål är att förändra mat och dryck upplevelsen i hela arenan. Tack vare supporten från VSK med Michael Campese och Anders Ek kan vi tillsammans göra det hela möjligt, säger Dean.

Deras koncept har sedan tidigare uppmärksammats i VLT och sedan dess har de blivit stoppade på stan och folk har sagt att de längtar tills säsongen drar igång och de får chansen att testa deras meny.

– Vi har pratat med fansen och de säger att de vill ha en förändring, berättar Tomas och Dean fyller i. – Andra lag från andra städer har kontaktat oss men vi har valt att starta det här med VSK Bandy och kommer fullfölja säsongen ut, sen får vi se om vi ska bli större.

Förberedelserna har tagit lång tid, vi har provlagat och genomfört flera olika smaktester. Vi letar ständigt efter de bästa råvarorna för att kunna leverera på topp när säsongen drar igång.

Vi har under ett år förberett oss med allt från smaktester, intervjuer och ringt runt till företag för att hitta det bästa. Jobbar vi hårt tillsammans som ett lag så kommer vi inte bara ha det bästa laget på planen utan även också den i särklass bästa arena maten.

Nu ser vi fram emot en innehållsrik säsong med god mat och bandy i världsklass!

Ett urval från den kommande menyn:
Chili bowl
Clam chowder bowl
Nachos
Pulled pork
Chorizo

 

Varmt välkomna att prova på deras menyer på VSK Bandys hemmamatcher!

VSK_Logga_555