Bissen Brainwalk Västerås 28/8

Söndagen 28/8 är det dags för Bissen Brainwalk i Västerås!

Nytt för i år är att vi startar och går i mål på Rocklunda. Anledningen är att vi vill ha eventet närmare våra klubbar men dessutom har vi strävat efter att ha evenemanget i samband med en match, det finns dessutom bättre parkeringsmöjligheter. Vi har haft några jättebra år på Tunbytorp tillsammans med Björkmans Bil men nu tar vi nästa steg i utvecklingen.

Start och mål sker utanför ABB Arena Syd där vi också har ett aktivitetsområde där ni kan träffa VSK Bandy, VSK Fotboll, Schysst Framtid, ICA Grytan, Vafab, Mälarenergi, Västerås Citysamverkan och Landstinget Västmanland (Hälsocentrum). I aktivitetsområdet finns det möjlighet att tävla och utmana varandra i olika grenar.
Vi vill skapa ett evenemang som hjälper oss på vägen mot visionen att ha 5000 deltagare på Bissen Brainwalk Västerås om några år. Eventet är riktat till alla målgrupper, genom att närvara stödjer man forskningen kring hjärnans alla sjukdomar.

Alla som går Bissen Brainwalk har fritt inträde till VSK Fotbolls hemmamatch mot Umeå FC som spelas 28/8 16.00, alltså direkt efter Bissen Brainwalk Västerås.

Avgiften att gå Bissen Brainwalk ligger på minst 50kr.

Alla pengar går oavkortat till forskningen om hjärnans alla sjukdomar, skador och funktionsnedsättningar.

Tidsschema:
13.00 – Aktivitetsområdet öppnar
14.30 – Avgång Bissen Brainwalk Västerås
16.00 – VSK Fotboll – Umeå FC (Fritt inträde för alla som går Bissen Brainwalk Västerås)

 
Varmt välkomna önskar,
Bissen Brainwalk, VSK Bandy, VSK Fotboll, Schysst Framtid, ICA Grytan, Vafab, Mälarenergi, Västerås Citysamverkan och Landstinget Västmanland (Hälsocentrum).

 

 

Dan Kiwii Persson, VSKBandy.se

VSK_Logga_555