Bokadero klar som ny Guldpartner till VSK Bandy

Bokadero är en helt ny partner till VSK Bandy, där man precis i uppstarten i Västerås även blir ny Guldpartner till Västerås SK.

Jonas Lööw, VD och grundare Bokadero:
– I och med vår etablering i Västerås tillsammans med Michael Campese så känns det givet för oss att kliva in som partner i Västerås SK, vi tror starkt på idrottens roll i samhället för att göra skillnad. Västerås SK är ett föredöme med deras verksamhetsdel Schysst Framtid och det vill vi från Bokadero såklart vara en del av.

Michael Campese, ägare Bokadero Västerås:
– Jag har spanat in Bokadero i flera år och nu är tajmingen perfekt för att köra igång detta. Jag är övertygad att Västerås Näringsliv kommer uppskatta Bokaderos helhetskoncept med föreläsningar, nätverkande och den digitala rekryteringsplattformen väldigt mycket. Vi kommer tillsammans kunna erbjuda unika möjligheter för organisationer att löpande få inspiration, kunskap och sätt att hitta rätt kompetens.

– Jag kommer sätta igång detta koncept i nära samarbete med VSK Bandy, det är ett enkelt val då Bokaderos har en vision om att i framtiden föra samman näringsliv, föreningsliv och arbetsmarknaden för att tillsammans göra skillnad i vårt samhälle. Jag har alltid haft önskan att skapa koncept som skapar värde för både näringsliv och föreningsliv och därför blir det här extra spännande att vara en del av.