Comeback för Anders Bruun

Ikväll ställs VSK Bandy mot AIK på bortaplan. På grund av skador och sjukdomar gör Anders Bruun comeback på isen. – Jag är med för att stötta och vara en avlastning så att nån annan spelare får kippa efter andan en kort stund.

Kort innan avfärd från Rocklunda till Stockholm stod det klart att Viktor Spångberg var indisponibel på grund av en underkroppsskada han ådrog sig i bortamatchen mot IFK Motala.

– Jag hade tänkt åka med oavsett för att vara en stöttning till Ganebro nu när Carlsson inte är med. När jag kom ner till Rocklunda blev det snart klart att jag skulle ta med mig material för att spela. Det känns helt okej och jag har varit med och tränat några gånger i förebyggande syfte.

Vad är tanken med kvällens comeback?
– Jag är med för att stötta och vara en avlastning så att nån annan spelare får kippa efter andan en kort stund. Det här är en kortsiktig lösning och jag ska försöka bidra med mitt.

Hur är formen?
– Grunden är bra och det visste jag sedan innan, sen är jag såklart en bit efter grabbarna rent tempomässigt. Det är en härlig utmaning och jag ska försöka bidra och stötta med det jag kan, man älskar att vara här så det ska bara bli roligt.

 

Foto: Stefan Lindgren