Dags för Jämlikhetsomgången säsongen 2022/2023

För andra säsongen i rad anordnas Jämlikhetsomgången av Svensk Elitbandy tillsammans med Clockwork. Jämlikhetsomgången spelas över hela Elitserien dam och herr, för VSK:s del gäller det i år bortamatchen mot Sandvikens AIK.

Samarbetet mellan Svensk Elitbandy och Clockwork inleddes förra säsongen med Jämlikhetsomgången 2 februari. Då likt nu var Sponsorkonsulterna försäljningspartner till omgången.

Jämlikhetsomgången har öppnat upp dörrar för VSK Bandy, bland annat bidrar Jämlikhetsomgången att klubben kan ha fri bandy- och skridskoskola säsongen 2022/2023.

– Ligan gör ett fantastiskt jobb med bland annat Jämlikhetsomgången, vilket för oss möjliggör att kunna ha en kostnadsfri bandy- och skridskoskola. Det klingar bra med klubbens hållbarhetsarbete och bidrar till att vi kan få in fler barn i föreningslivet och inom bandyn. Ser vi till siffrorna håller vi upp en bra återväxt de senaste åren, den kurvan vill vi ska peka spikrakt uppåt. Där är en fri bandy- och skridskoskola en viktig del, säger VSK Bandys marknadsansvarige Nicklas Ekstedt.

– Jag vill rikta ett stort tack till alla företag som stöttar Jämlikhetsomgången, såväl hos oss som övriga bandyklubbar. Ni bidrar till en hållbar bandyframtid.