Dam: Dags för match och fri entré för VSK Sports!

Damlaget har varit spellediga i knappt en månad och på tisdagskvällen är det dags igen. Då kommer Hammarby IF till Västerås och alla medlemmar i VSK Sports går in gratis (Annars 50:- entré). – Vi vill ge tillbaka, säger Johan Hedfors om varför man har fri entré för VSK Spors medlemmar.

johanhedfors_296

Johan Hedfors

Söndagen 18 december spelade Damlaget sin senaste match, då mot Söråkers IF där det blev seger med 3-1. Nu väntar Hammarby IF som innehar femteplatsen i nuläget. VSK är fortsatt obesegrade och satsar på att dryga ut den sviten.

– Det var ett tag sen vi spelade sist och det är ännu längre sen vi mötte Hammarby. Det är svårt att ta med sig något från den premiärmatchen annat än vinsten.

Trots att Hammarby hackat i serien så förväntar sig Hedfors en jämn match.

– Vi kommer nog känna på varandra till en början. De har stor respekt för oss och vi för dem men det är klart att Hammarby, med sina landslagstjejer, vill visa att de är bättre än sist vi möttes.

Inför seriestart av Elitserien var Hammarby IF favorittippade men i nuläget är det VSK som ligger högst upp i tabellen.

– Det har väl reviderats lite, nu är vi laget alla vill slå. Jag tycker att vi har handskats med det rätt bra hittills. Men samtidigt undrar man lite vad det är som inte stämmer i Hammarby, svårt att veta vart man har dem.

Till tisdagens match har man bjudit in VSK Sports medlemmar som går in gratis, övriga betalar som tidigare entré på 50:- (Ingång B gäller för alla).

– VSK Sports gav oss en fin penninggåva efter förra säsongen så vi vill tacka dem med fri entré mot Hammarby. Det är ett gäng som alltid är nere på matcherna och vi hoppas såklart att de kan bli fler. Det är väldigt kul att det börjar komma fler och fler folk på våra matcher, vill man se kamp så ska man komma ner.

Samtidigt som matchen i ABB Arena Syd så spelas en match i ABB Arena Nord, så kom i tid för att få parkeringsplats.

Vad: Elitserien Dam
Vilka: VSK Bandy Dam – Hammarby IF
När: Tisdag 10/1 19.00
Pris: Fri entré för medlemmar i VSK Sports, 50:- för övriga

Dan Kiwii Persson, VSKBandy.se

VSK_Logga_555