Dam: Dubbla segrar för Damlaget!

Inför helgen pratade tränare Johan Hedfors om helgens tuffa matchande med match både lördag och söndag. Det resulterade i två segrar och befäst förstaplats i Elitserien Dam.

På lördagskvällen stod förra helgens motståndare för motståndet igen, nu på hemmaplan för VSK. NT Bandy åkte upp och i halvtid var det jämnt och det stod 1-1 på resultattavlan.
Tio minuter in i andra halvlek så var det fortsatt jämnt. Lagen hade gjort varsitt mål. Sedan kopplade VSK greppet om föreställningen och innan slutsignalen ljöd hade man klivit ifrån till en säker 6-2 seger.

På söndagen stod Söråkers IF för motståndet. Matchen i matchen stod mellan storasyster Malin Persson och lillasyster Erica Persson och det var hett från start då Erica tog en utvisning redan efter 3,5 minut.
Matchen vann VSK med 3-1 och matchens gigant var Malin Persson som såg till att hennes nya klubb VSK vann mot hennes förra, Söråkers IF.

VSK befäste sin förstaplats i tabellen där man nu har 12 poäng efter sex matcher. Full pott hittills med andra ord. Bakom sig har man NT Bandy på åtta poäng och Kareby IS på sex poäng, dock har Kareby bara spelat 4 matcher hittills.

 

Dan Kiwii Persson, VSKBandy.se

VSK_Logga_555