Dam: VSK vill avsluta med idel segrar

Den fyra matcher långa bortaturnén får sitt avslut under onsdagen när damlaget åker till Göransson Arena för att möta Sandvikens AIK. – Det blir alltid tufft mot Sandviken, säger Johan Hedfors inför matchen.

Borta mot Kareby IS blev det seger med 1-0 på en nästintill ospelbar is.

– Det var sandpapper av den grövsta sorten gånger tio. När spelarna ramlade så gled man inte en centimeter utan kläderna gick i stort sett sönder. Men vi vann den matchen och vi var starkare än Kareby.

Nu väntar tolfte dagen på den här lagets roadtrip och nu bär det av mot Sandviken.

– Alla är jättesugna att gå obesegrade i matcherna som är kvar. Det märktes efter Hammarbymatchen att tjejerna inte ville vara med om en förlust igen. Vi har blivit en homogen grupp och det märktes senast i Kungälv.

Tre matcher återstår av grundserien men VSK är redan semifinalklara, det som finns kvar att spela om är förstaplatsen som man nu innehar två poäng före Kareby IS.

– Vi måste ha fullt fokus på matcherna som är nu. Vi vet att vi är i semifinal och vi vet att vi blir etta eller tvåa, men vi vill avsluta serien som etta. Vi har studsat tillbaka nu och hoppas fortsätta på vinnarspåret framöver.

Följ matchen live på Elitrapport.se, klicka här >>>

Dan Kiwii Persson, VSKBandy.se

VSK_Logga_555