De är vår tolfte spelare – Michael Carlsson

Västerås laddar för en femte avgörande semifinal mellan VSK Bandy och Sandvikens AIK. På lördagseftermiddagen tränade VSK inför söndagens stora match. – Det kommer att bli tufft, tajt och jämnt. Två bra lag som möts och det lag som jobbar hårdast kommer vinna, säger Michael Carlsson.

MichaelCarlsson1_Relita

Michael Carlsson

VSK vann den fjärde semifinalen i Sandviken med 8-4 och tvingar fram en avgörande match i Västerås. Igår fungerade spelet bättre för VSK. – Vi klev in och jobbade mycket hårdare i defensiven och fick grepp om dem, samtidigt som vårt spel synkade mycket bättre i offensiven. Jag kände igen oss mycket mer än de tidigare matcherna. Men nu är det en ny match med nya förutsättningar.

Senast VSK spelade en femte avgörande semifinal var också den mot Sandviken, 2009. Då var Michael Carlsson starkt bidragande att VSK gick segrande ur matchen med 4-3. – Jag har goda minnen från det. Jag ser fram emot att vi ska spela inför mycket folk och en bra stämning. Allt ska avgöras och allt ställs på sin spets. Det är häftigt för idrottsmän att vara med om sådana matcher.

Som Carlsson nämner väntas ABB Arena Syd fyllas med folk och hjälpa laget mot seger. – De är vår tolfte spelare. Vi har haft bra stöd under hela slutspelet och det kommer vi ha imorgon också.

Skador
Simon Jansson har fortsatt känningar efter smällen i onsdagens semifinal.

Matchfakta
När:
Söndag 13 mars 17.00
Var: ABB Arena Syd
Domare: Ulrik Bergman, Hans Hellgren, Kenneth Kristiansson, Roland Fager
Hur: Se matchen på plats eller på www.bandypuls.se
Radiosporten sänder matchen i sin helhet på nätet eller i deras app >>>

 

Klicka här för att köpa biljett till matchen >>>

 

Dan Kiwii Persson, VSKBandy.se

VSK_Logga_555