”Det här är de roligaste matcherna att spela” | Martin Landström infor #adventsmatchen mot Villa Lidköping

En riktig toppmatch väntar i Västerås när Villa Lidköping kommer på besök. – I våra bästa stunder så är vi i absoluta toppen av serien, säger Martin Landström inför söndagens match.

VSK kommer från två raka segrar, dels mot IFK Motala med 11-0 och senast 6-4-segern över IK Tellus. Nu höjs nivån på motståndet rejält.

– Det ska bli en rolig match och det blir ett test för oss vart vi står just nu och hur långt vi har kommit i vår utveckling. Vi har haft en otroligt hög högstanivå under hösten men har också varit ojämna. Vi försöker bygga på oss för att få en bra helhet och det ska bli spännande att se hur vi står mot regerande mästarna.

Villa Lidköping är klart favorittippade inför säsongen och är hittills obesegrade med sju matcher spelade.

– Det är såklart att det blir en tuff match mot ett väldigt bra lag, men det är också de här matcherna man vill spela. I våra bästa stunder så är vi i absoluta toppen av serien.

Vad hoppas du se av VSK imorgon?
– Att vi fortsätter ha en stark defensiv, vi håller på att hitta vår defensiv och det blir bättre för varje match som går. I offensiven är vi väldigt skickliga, jag vill att vi släpper loss och utmanar hela vägen för att göra mål. Det här är de roligaste matcherna att spela så jag hoppas att vi kommer att ha kul och vara avslappande.

Den senaste tiden har flera VSK:are varit borta från träning och match på grund av sjukdom.

– Vi har en bred trupp och även om vi har haft tre borta så har det kommer in tre fullfjädrade elitseriespelare i deras ställe. Det har påverkat truppen på så sätt att vi har fått igång hela truppen och är i rullning där, det mår truppen i stort bra av. Skönt att alla är tillbaka i träning nu och att alla har möjlighet att vara med.

E L I T S E R I E N H E R R
Västerås SK – Villa Lidköping
Söndag 28/11 15:00
ABB Arena Syd

Se matchen på Sportbladet Play >>>
Följ matchen på VLT >>>
Följ matchen på Elitrapport >>>