Förlust för J20 i premiärmatchen

VSK Bandys J20 fick en tuff start på säsongen när man åkte ner till Nässjö, som spelade SM-final förra säsongen, och förlorade med 8-3 (2-1).

lillis_thumb
Stefan Lillis Jonsson

Stefan Lillis Jonsson om matchen:
– Det var en jämn tillställning i den första halvleken, och i den andra halvleken så har vi lite chanser att göra mål när det står 3-1 till Nässjö, men vi lyckas inte och de kontrar in några mål. Totalt sett så var Nässjö värda att vinna. Egentligen gör vi ingen bra match, det var väldigt hafsigt i vårt spel både offensivt och defensivt, men i slutändan blev det något mål för mycket bakåt.

Hur väl genomförde ni den här matchen?
– Vi kan bli mycket bättre. Det var sju spelare borta idag pga. skador och sjukdomar, det blir inte så himla lätt på det sättet. Vi har spelat bättre än såhär under försäsongen, samtidigt som Nässjö gjorde en bra match.

Jesper Norrman (VSK:s A-lag) och Måns Engström (Tillbergas A-lag) var med, hur stor betydelse har dom två?
– Klart att de två har stor betydelse i vårt spel. De tillför mycket när de är med och spelar, vilket är roligt att de vill vara med och köra. Samtidigt har vi spelat bra matcher utan dem två, men det är klart att det blir det där lilla extra och att de kan vara tungan på vågen när det blir tighta matcher.

 
Mål för VSK J20
Jesper Norrman 1 mål
Marcus Hammarqvist 1 mål
Emil Juhlén 1 mål

Assist för VSK J20
Jesper Norrman 1 assist
Måns Engström 1 assist

Utvisningar för VSK J20
Johannes Svedberg 20 min
Fredrik Eriksson 20 min
Fabian Jansson 10 min

 

 

 
Dan Kiwii Persson, VSKBandy.se

VSK_Logga_555