Förlust mot Edsbyn

Det blev förlust mot Edsbyn för VSK. Nu står hoppet till Vetlanda, som möter Hammarby 14.30 idag, om VSK ska spela semifinal.
Vinner Vetlanda går VSK till semifinal tillsammans med Edsbyn från Grupp A. Blir det oavgjort eller om Hammarby vinner, så tar sig Edsbyn och Hammarby vidare till semifinalerna.

Vi fick inte se många mål i den första halvleken, trots flera bra chanser för båda lagen. Edsbyn tog ledningen i den 21:a minuten på hörna av Daniel Välitalo. Edsbyn fick även straff i den 27:e munuten som Bergwall räddade.
Halvtidsresultat: 1-0

2-0 kom direkt i början av andra halvlek efter ett långskott av Daniel Liw. VSK reducerade i den 37:e minuten efter ett långt utkast av Bergwall fram till Oscar Gröhn som plockar ner och spelar in till Ted Bergström som gör mål. VSK begärde timeout i den 44:e minuten och man gick ut och var stressade Edsbyn. VSK pressade framåt vilket lämnade ytor bakåt för VSK, och Edsbyn kunde kontra och utöka sin ledning till 3-1 genom Joel Edling.
Slutresultat: 3-1

Mål för VSK
Ted Bergström 1 mål

Assist för VSK
Oscar Gröhn 1 assist

 

Bergström_Edsbyn Hörna_Edsbyn Holmberg_Edsbyn Holmberg_Edsbyn1 Bergwall_Edsbyn Esplund_Edsbyn Joneby_Edsbyn JanneRintala_Edsbyn Sjöström_Edsbyn TedBergström_Gröhn_Bruun_Edsbyn

 

 

Dan Kiwii Persson, VSKBandy.se
Foto: Martin Henriksson

VSK_Logga_555