Fri entré i årets första derby!

Imorgon är det dags för Bandyns Dag i ABB Arena Syd, en dag fullspäckad med matcher mellan VSK Bandy och Tillberga. Från 08.00 fram till 19.00 möts lag från P-05 till A-lag. Den stora matchen, mellan VSK Bandys och Tillbergas A-lag, har avslag tiden 17.00. Det är självklart fri entré hela dagen på alla matcher.
VSK Bandy kommer att sälja souvenirer från 12.00 till 17.00 i arenan, dessutom kommer säsongskort för ståplats att säljas för 1300:- (Ord. Pris 1800:-) även detta kommer att säljas från souvenirshoppen, mellan 12.00 och 14.00.

Det är säsongens första derby som väntar mellan A-lagen där VSK kommer från två förluster vilket även Tillberga gör (TB-Jenisej 1-15, TB-Hammarby 1-7). VSK spelade match så sent som i torsdags kväll och en del ändringar sker i truppen till lördagens match.

micke
Michael Carlsson är laddad för derby.

Två matcher på tre dagar, vad har ni pratat om inför lördagens match mot Tillberga?
– Vi pratade redan direkt efter matchen mot Sandviken i torsdags, och alla är rätt överens att de har mer att ge. Att gå in med hårt jobb från första början och jobba tillsammans som ett lag.

Spelet har hackat i de två första matcherna, vad beror det på?
– Det blir lätt spretigt i spelet och att passningarna inte sitter ordentligt såhär till en början på säsongen. Det är lite obalans fortfarande, men det är sånt vi får nöta bort och bara fortsätta köra på.

Två förluster på två matcher, vad kan vi förvänta oss imorgon?
– 
Som jag sa sist, ingen hade väl förväntat sig att det skulle se fantastiskt ut redan efter match två. Man kan vinna matcher utan att spela speciellt bra, det är dit vi vill komma. Att även fast spelet inte sitter till 100% så ska man gå in och kunna kriga ned motståndarna.

 

VSK Bandy mönstrar följande lag till morgondagens derby:

Målvakt
#30 Henrik Kjellsson

Backar
#37 Aksel Ekblom, #14 Patrik Sjöström, #2 Stefan Edberg

Halvor
#15 Oscar Gröhn, #11 Jesper Hermansson

Mittfältare
#110 Magnus Joneby, #27 Mikael Olsson

Anfallare
#10 Ted Bergström, #9 Jonas Nilsson, #91 Johan Esplund

På bänken
#90 Janne Rintala, #7 Jacob Bucht, #23 Jesper Norrman (J)

 

 

Dan Kiwii Persson, VSKBandy.se

VSK_Logga_555