Fribiljetter till säsongskortsinnehavare!

Genom VSK Bandys nya projekt “12:e spelaren” kommer vi nu att dela ut biljetter till matchen mellan VSK Bandy och Sandvikens AIK, 29/12 19.00.

Vilka får tillgång till biljetterna?
Till den här matchen riktar vi oss till säsongskortsinnehavare. Alla med säsongskort har möjligheten att hämta ut två matchbiljetter var till VSK Bandy – Sandvikens AIK. Dessa biljetter ska delas ut till släkt och vänner som vanligtvis inte går på bandy.

Hur får jag tag på dessa biljetter?
Vill du se till att få två biljetter att dela ut till den här matchen så maila till: dan.persson@vskbandy.se. Skriv ditt namn och personnummer. Antingen hämtas biljetterna ut på VSK Bandys kansli, klicka här för öppettider under julhelgen, eller så läggs biljetterna i biljettkiosken för er att hämta ut inför matchen 29/12. Vi kommer att dela ut 1000 biljetter till den här matchen.
Sista dag att skicka in: Måndag 28/12 12.00

 
Vad är 12:e spelaren?
Ett nystartat projekt där företag går in med en summa pengar så att vi ska kunna locka ny publik till våra hemmamatcher. Under säsongen 2015/2016 kommer vi att dela ut totalt 6000 matchbiljetter på ett eller annat sätt. Klicka här för att se vilka företag som stöttar 12:e spelare >>>

 

 

 

VSK_Logga_555