Funktionärsträff VSK Fotboll på onsdag 11/2 kl 18.00

VSK Fotboll bjuder in till funktionärsträff på onsdag den 11/2 kl 18:00 på Swedbank Park. Vi välkomnar er som redan är aktiva funktionärer sen förra säsongen – och alla som vill engagera sig i Grönvitt under 2015.

Den 21 februari spelar VSK Fotboll årets första hemmamatch i Svenska Cupen, mot Halmstad BK, och den 1 mars kommer Helsingborgs IF. Då är klubbens funktionärer en ytterst viktig faktor för ett lyckat arrangemang, med hög service nivå.

På onsdag 11/2 håller VSK Fotboll därför en funktionärsträff på Swedbank Park, där vi träffas 18.00 i VIP-logen. Du som redan är funktionär är varmt välkommen till en uppstart inför säsongen 2015 – och för dig som vill hjälpa till är det här en chans att anmäla intresse och ställa frågor till klubben.

VSK första div1 seriematch på Swedbank är den 19 april, då Umeå kommer som gäster.
SK Fotboll behöver alltid fler engagerade individer som ställer upp för klubben, så ta gärna initiativ och besök Swedbank Park på onsdag 11/2 kl 18:00

Om du inte har möjlighet att delta, men ändå har ett intresse av att hjälpa till: kontakta vår funktionärs ansvarige Anders på mejl: arenavard@vskfotboll.se