”Hålla upp energin, farten och ha stor delaktighet” – Tova Grönoset inför Skirö AIK på hemmaplan

För damlaget väntar hemmamatch mot Skirö AIK på lördagseftermiddagen. – vi måste vara riktigt påkopplade hela matchen, säger Tova Grönoset inför matchen.

Grönvitt är fyra matcher in i serien och laget är fortsatt obesegrade med tre segrar och en oavgjord, trots det är man inte nöjda med de två senaste matcherna.

– Det är skönt att vi är obesegrade såklart, vi har inte varit så nöjda med de två senaste matcherna med prestationen över 90 minuter. Vi hade kunnat hantera matcherna på ett bättre sätt, men poäng är poäng.

Det har varit en liten spelaromväxling i truppen inför den här säsongen där några spelare dessutom spelar på nya positioner.

– Det tar lite tid för alla att komma in i det, vi har kommit en bra bit på vägen men vi är inte riktigt där vi vill vara.

Nu väntar Skirö AIK, som står på två segrar och två förluster. Senast förlorade man mot Villa Lidköping, men endast med uddamålet.

– Vi möter ett bra lag. De är unga och tuffa, vi vet att vi måste vara riktigt påkopplade hela matchen. Det gäller för oss att hålla upp energin, farten och ha stor delaktighet, håller vi det så kommer vi att vara jäkligt bra.

Efter matchen träffar du Tova Grönoset och Julia Norrman i FanZone.

Elitserien Dam | Omgång 5
Västerås SK – Skirö AIK
Lördag 2 december, 15.00
ABB Arena Syd

Köp biljetter till matchen >>>

Text: Dan Kiwii Persson