Här är spelschemat för Elitserien Dam 2023/2024

Nu är även spelschemat för Elitserien Dam klart. Hemmapremiären spelas mot Sandvikens AIK 19 november.

Herrlaget inleder seriespelet på hemmaplan fredagen 27 oktober och damlaget inleder på bortaplan lördagen 28 oktober. Första hemmamatchen för damlaget är mot Sandvikens AIK, söndagen 19 november.
Nytt för säsongen är att samtliga matcher från Elitserien Dam kommer att streamas.
– Vi ser väldigt mycket fram emot en ny säsong och det en säsong som kommer bli enklare än någonsin att följa för alla bandyälskare. I och med Elitseriens nya avtal med Bonnier News kommer samtliga matcher från Elitserien Dam för första gången att streamas, vilket är ett stort steg på vår väg mot att stärka dambandyn ytterligare, säger Per Selin, ligachef Svensk Elitbandy.
Nyheter till den kommande säsongen av Elitserien Dam är att tävlingskommittén, tillsammans med föreningarna, beslutat om att kvartsfinalerna ska spelas i bäst av tre matcher. Speldagar för dessa kommer att vara onsdag, lördag och söndag.
Dessutom blir det ett nytt format på kvalet till Elitserien till följd av att lag 10 saknas den här säsongen. Det nya formatet innebär att lag 9 i Elitserien, tillsammans med vinnarna i respektive damallsvensk serie, kommer att spela en enkelserie där ettan och tvåan i den sluttabellen spelar i Elitserien 24/25.

Här hittar du spelschemat för hela Elitserien Dam 2023/2024 >>>

Premiäromgången
IFK Rättvik – Sunvära SKKS Bandy – Västerås SKSandvikens AIK – MölndalVilla Lidköping BK – Uppsala BoIS*Skirö AIK spelar sin premiärmatch borta mot Sandvikens AIK söndagen den 5 november som en konsekvens av ett ojämnt antal lag i serien.

Annandagsbandy
IFK Rättvik – Sandvikens AIKMölndal Bandy – KS BandySkirö AIK – Sunvära SKVilla Lidköping BK – Västerås SK