Herr: Carlsson bestämd efter poängen i Trollhättan

VSK Bandy spelade oavgjort mot GripenTrollhättan på tisdagskvällen. Efter matchen kan Carlsson konstatera att laget måste upp några nivåer. – Det måste ske nu, säger Carlsson.

GripenTrollhättan tog ledningen tidigt i matchen, redan i den fjärde minuten var Johan Grahn framme och fick in 1-0. Den tuffa starten gjorde att VSK fick jobba i uppförsbacke direkt.

– Vi fick en jobbig inledning, Gripen började bättre än oss. Vi fick jaga i underläge hela matchen, men när vi fick in 2-2 kändes det som att vi skulle knäcka dem. Men Gripen gjorde det bra.

I första halvlek var det inte mycket som stämde i VSKs spel och det ligger i att laget inte ligger på den nivå man ska göra.

– Vi måste få ett slut på det här. Vi måste upp några nivåer, det gäller allting och det måste ske nu. Det är upp till oss själva att vi sätter oss där vi vill vara och jobba till oss marginalerna på vår sida. Det är ingen annan som gör jobbet utan det är vi som ska göra det.

Fem poäng på sex matcher och i nuläget en sjätteplats i Elitserien. En tappad poäng borta mot GripenTrollhättan var det kanske inte många som hade räknat med.

– Det är en tuff bortamatch, det finns inge matcher där man bara åker ner och hämtar poäng. Vi hade behövt vara mer noggranna och ett snäpp bättre i början av matchen.

Klicka här för att läsa matchrapporten >>>

Dan Kiwii Persson, VSKBandy.se

VSK_Logga_555