Herr: Carlsson hyllar killarna efter segern

Det blev två Grönvita pinnar i Vänersborg på tisdagskvällen när VSK vann med 3-6. Efter tre matcher utan seger är VSK tillbaka på vinnarspåret igen och efter matchen hyllar Carlsson laget. – Vi var bestämda och rejäla idag.

michaelcarlsson_296

Michael Carlsson

VSK var det lag som började bäst och man tog tag i taktpinnen direkt och målen kom därefter. Efter drygt 25 minuter ledde VSK med 0-2.

– Vi ägde matchbilden från start och manövrerade ut dem. Killarna hade bra koll på vad de skulle göra och vart bollen skulle hamna i nästa läge. De litade på varandra och då är vi ett par klasser bättre.

Som bekant var det två veckor sedan den senaste segern kom, hemma mot Broberg/Söderhamn. Efter det har det varit förlust mot Bollnäs och oavgjorda matcher mot GripenTrollhättan och Villa Lidköping. Idag var det ett annat lag som var ute på isen.

– Grabbarna gjorde en grym match, ett styrkebesked. Vi möter ett bra lag med många bra spelare, men vi var bestämda och visste exakt vad vi skulle göra hela tiden. Det kändes bra hela vägen.

Vänersborg borta är annars en tuff bortamatch för de flesta lagen i serien.

– Det är svårspelat i Vänersborg men idag är vi jäkligt bra. Vi har gjort jobbet för att ha tagit oss hit, det är inget som kommer av sig självt. Vi bygger vidare på det här, skönt med två poäng, avslutar Carlsson.

 

Läs matchreferat här >>>

Se highlights från matchen här >>>

Läs Mikael Olssons ord efter matchen här >>>

 

 

Dan Kiwii Persson, VSKBandy.se

VSK_Logga_555