Herr: Fin vinterkväll väntar på Zinkensdamms IP

Imorgon åker VSK till Stockholm för att möta Hammarby IF som startat Elitserie-säsongen tungt. VSK hoppas jobba vidare efter onsdagens vinst mot IK Sirius. – Det finns inga genvägar, säger Michael Carlsson.

michaelcarlsson_296

Michael Carlsson

Hammarby IF har haft en tung inledning på säsongen med en poäng på två matcher, poängen kom i första matchen när man spelade 2-2 mot IK Sirius på Studenternas IP. I onsdagens omgång förlorade man hemmapremiären mot Broberg/Söderhamn med 1-2 efter ett sent avgörande.

– Hammarby har kanske inte poängmässigt haft en lyckad inledning men det är klart att hemma på Zinkensdamm så kommer de sätta sin prägel på matchen. De kan nog prioritera defensiven och kommer vara bra imorgon.

För VSK:s del hoppade man tillbaka på vinnarspåret efter förlusten i premiären. Hemma mot IK Sirius i onsdags vann man med 5-1, men både spelare och Carlsson pratade efter matchen om en del slarv i passningar och timing.

– Det finns inga genvägar utan det är bara nöta på. Det är inte långt ifrån innan allt sitter och imorgon kan allt sitta där igen. Vi kommer göra en bättre match än sist, även om vi är glada över de två poängen vi tog sist.

Enligt smhi.se ska det vara ytterst lite vind och minus en grad i Stockholm imorgon, något som i så fall skulle vara perfekta förhållanden för en bandymatch i början av november i Stockholm.

– Prognoserna säger att det kan bli en fin vinterkväll, vi hoppas att det håller i sig.

VSK Bandys lag mot Hammarby IF
#13 Andreas Bergwall
#14 Patrik Sjöström, #4 Anders Bruun, #2 Stefan Edberg
#43 Simon Folkesson, #15 Oscar Gröhn
#5 Magnus Joneby (K), #27 Mikael Olsson
#8 Tobias Holmberg, #9 Jonas Nilsson, #6 Simon Jansson

Bänken
#30 Filip Mörkdal (Mv), #7 Jacob Bucht, #16 Rasmus Sjöström (J), #83 Emil Juhlén (J) #90 Janne Rintala

 

 

För er som inte ser matchen på plats så sänds den på www.Bandyplay.se!

hammarbyif

 

Dan Kiwii Persson, VSKBandy.se
Foto: Jim Ahlerup

VSK_Logga_555