Herr: Förlust i andra träningsmatchen

Säsongens andra träningsmatch för Västerås SK slutade i förlust med 2-3 mot Bollnäs GIF, som gjorde sin första träningsmatch för säsongen. Nyförvärvet Patrik Nilsson stod för två mål för gästerna.

Redan efter dryga minuten var nyförvärvet Patrik Nilsson nära att ge gästerna ledningen när han prickade stolpen.
Drygt tolv minuter in i matchen var det ändå hemmalaget som tog ledningen när Jonas Nilsson hittade in till Mikael Olsson som enkelt kunde stöta in bollen i mål. Efter dryga halvtimmen krockade Janne Rintala och Stefan Edberg och båda blev liggandes en stund innan de leddes av planen och som en säkerhetsåtgärd spelade ingen av spelarna mer i matchen. Junioren Rasmus Sjöström tog över Edbergs backplats. I slutet av halvleken var Patrik Nilsson framme två gånger om och vände matchen helt själv från 1-0 till 1-2 med skott precis invid stolproten.
Halvtidsresultat: 1-2

I halvtid ringdes Tobias Holmberg, som i dagarna blev pappa för andra gången, in för att ersätta Janne Rintala.
Två minuter in i den andra halvleken hittade Christian Mickelsson krysset med ett hårt och välplacerat skott. Efter dryga timmen hittade Jonas Nilsson in till Ted Bergström i straffområdet som kunde ta emot och sedan reducera. I slutet av matchen blev det lite gruff från och till.
Slutresultat: 2-3

Mål för Västerås SK
Mikael Olsson 1 mål
Ted Bergström 1 mål

Assist för Västerås SK
Jonas Nilsson 2 assist

Matchens lirare
Andreas Bergwall

Dan Kiwii Persson, VSKBandy.se
Foto: Stefan Lindgren

VSK_Logga_555