Herr: Olsson klev av med en tand mindre

Det blev bara 15 minuter på isen för Mikael Olsson idag då kan klev av skadad efter en smäll mot huvudet. – Inget som hämmar, säger Olsson dagen efter.

En dryg kvart in i matchen mellan VSK Bandy och Broberg/Söderhamn åkte Mikael Olsson in med bollen i straffområdet. Han spelade ut bollen till höger och sedan small det.

Olsson åkte ihop med en motståndarspelare och blev liggandes på isen en stund och läkare kallades ut på isen. Dock hann Olsson, med blodet droppandes från munnen, upp och tog sig av med hjälp av en medspelare.

Vad hände?
– Jag vet inte riktigt. Det tog stopp där utanför straffområdet. Nån Brobergsspelare stod i vägen och jag fick något över mun och näsa. Det gick en övre framtand och flisor på två andra tänder.

Vad minns du från situationen?
– Först blev jag groggy sen mest irriterad när jag kände att jag spottade ut en tand. Jag har slagit ut tänder tidigare så jag vet att det kommer krävas några samtal och några besök hos tandläkaren, det är väl det som är jobbigast.

Hur mår du såhär dagen efter?
– Jag mår bra. Har varit hos tandläkaren och fixat tanden provisoriskt. Återbesök om två veckor och då vet vi om tanden överlever. Förhoppningsvis gör den det och då är det bara att bygga på. Tandläkare är jätteduktiga med sånt här så jag tror att det blir bra.

Kommer du missa några träningar eller matcher?
– Nästa träning är imorgon så då kör jag. Det är väl i “trash talket” som jag tappar lite, haha. Men nej, det är inget som hämmar utan jag laddar vidare mot söndag.

olsson_broberg_555

 

 Se den olyckliga smällen i klippet nedanför:

 

Dan Kiwii Persson, VSKBandy.se

VSK_Logga_555