Herr: Vill avsluta veckan med två poäng

På fredagskvällen väntar tredje matchen på fem dagar för alla Elitserielag. VSKs motstånd kommer från Stockholm och har tagit fler poäng än många trodde på förhand. – Det gäller att vi gör jobbet, säger Johan Ganebro inför matchen.

Veckan började med en seger mot Tillberga på Annandagen och igår, onsdag, blev det förlust borta mot Edsbyns IF med 6-2. Nu laddar laget på för att avsluta veckan med en seger.

– Det är självklart att vi vill avsluta den här veckan med en seger. Det gäller att komma upp i nivå och vara noggranna i allt vi gör hela tiden.

Efter måndagens match pratades det om att laget var riktigt bra första 20 minuterna, igår var man bra med i en halvlek. Mot Tellus siktar man på att vara bra matchen igenom.

– Vi behöver vara ödmjuka inför jobbet och också göra jobbet från minut ett till minut 94-95. Vi är ett bra lag med 19 bra spelare, det handlar om att alla gör jobbet varje gång, hela tiden.

Att ett lags spel går upp och ned över en hel säsong är inget nytt fenomen, frågan är bara vad det beror på och hur man tar sig ur såna här situationer.

Ett lag är på något sätt en familj, med allt vad det innebär. Ibland går det upp och ibland går det ner, det är en del i idrotten samtidigt som det är tjusningen med idrotten. Vi är VSK och vi är såna som tar oss ur såna här situationer.

VSK Bandys lag mot IK Tellus:
#2 Stefan Edberg
#4 Anders Bruun
#5 Magnus Joneby (K)
#7 Jacob Bucht
#8 Tobias Holmberg
#9 Jonas Nilsson
#10 Ted Bergström
#13 Andreas Bergwall (Mv)
#14 Patrik Sjöström
#15 Oscar Gröhn
#16 Rasmus Sjöström (J)
#27 Mikael Olsson
#30 Filip Mörkdal (Mv)
#43 Simon Folkesson

#83 Emil Juhlén (J)

#90 Janne Rintala

Vad: Elitserien, omgång 17
Var: ABB Arena Syd
När: 30/12 18.00
Bandyplay: Klicka här för att se matchen på din dator/telefon >>>

 

Dan Kiwii Persson, VSKBandy.se

VSK_Logga_555