Herr: VSK vill upp på vinnarspåret igen

Efter derbyförlusten i fredags har VSK laddat om inför måndagens hemmamatch mot Edsbyns IF. Laget vill studsa tillbaka upp på vinnarspåret direkt. – Borde bli en underhållande match, säger Johan Ganebro.

johanganebro_296

Johan Ganebro

I derbyt mot Tillberga blev det förlust med 3-2 men redan på lördagen laddade laget om och siktade vidare mot måndagens match mot Edsbyns IF.

– Där som alltid, efter en förlust så svider det och vi är griniga. Gäller att släppa det och fokusera på nästa match, vi hr inte tid att hänga kvar i någonting.

Edsbyns IF har inför den här säsongen ändrat i sitt sätt att spela och man spelar nu ett spel som kan liknas vid VSKs.

– Jag skulle säga att de är inspirerade av vårt sätt att spela, sen har de hittat något eget i det. Det borde bli en underhållande och fartfylld match mellan två offensiva lag som gillar att komma med mycket folk.

Hittills har den här Elitseriesäsongen inte varit lik någon tidigare. Nästan i varje omgång har det varit resultat som överraskat, vilket tyder på att det är den jämnaste Elitserien någonsin.

– Resultaten hittills visar att det är den bästa Elitserien någonsin. Det är många bra lag som ska göra upp om poängen varje omgång.

Till måndagens match saknas Max Mårtensson p.g.a. sjukdom.

VSK Bandys lag till måndagens match:
#2 Stefan Edberg
#4 Anders Bruun
#5 Magnus Joneby (K)
#6 Simon Jansson
#7 Jacob Bucht
#8 Tobias Holmberg
#9 Jonas Nilsson
#13 Andreas Bergwall (Mv)
#14 Patrik Sjöström
#15 Oscar Gröhn
#16 Rasmus Sjöström (J)
#27 Mikael Olsson
#30 Filip Mörkdal (Mv)
#43 Simon Folkesson
#83 Emil Juhlén
#90 Janne Rintala

 
Dan Kiwii Persson, VSKBandy.se

VSK_Logga_555