Hjälp oss hjälpa Maria!

VSK Bandy kommer att under Trettondagsmatchen mot Edsbyn skänka 1:- per åskådare till Marias kamp att få ihop pengar till den behandling hon behöver.

Följande text är tagen från Jönköping Bandys hemsida, där Marias man, Kalle Tedman, tidigare varit huvudtränare:
Maria drabbades i juni 2012 av bröstcancer av tredje graden, hon opererades omedelbart och påbörjade behandlingar strax efter. Hon behandlades med cellgifter och strålning fram till februari 2013. Under våren och sommaren var en kamp för att komma tillbaka till livet som det såg ut innan cancern och Maria kände att hon var på väg tillbaka. Men några veckor före jul kände hon smärtor i ryggen och i mitten av december gjorde hon röntgen och under sin semester på Teneriffa fick hon det smärtsamma beskedet att cancern spridit sig och hon hade metastaser i rygg och bäcken. Prognosen ser mycket illa ut och svensk sjukvård kan inte göra mer än att skjuta på förloppet.

Maria har en vän i Göteborg som forskar i ämnet och en syster som är sjuksköterska och dessa två har tagit kontakt med experter i New York. Där finns världens mest utvecklade metoder mot cancer och detta är Marias sista hopp, men det är bråttom. Behandlingarna kostar 150 000:- och det är pengar familjen inte har. Det är här vi bandyvänner kommer in, skänk en slant, det gör stor skillnad.

 

Efter matchen på måndag mot Edsbyn kommer vi att stå vid utgångarna med insamlingshinkar där alla pengar sätts in på kontot för Maria.

Klicka här för att läsa Marias historia.

 

Vill du skänka pengar direkt?
Sätt in valfri slant så snart som möjligt på kontot
SEB 5145-2963894 och märk med “Maria”
Kontot tillhör “Tedman” för er som behöver ange mottagare.

 

Tillsammans kan vi hjälpas åt!