Inför kvartsfinal 2 med Ted Bergström

Den tunga förlusten från söndagen är glömd och VSK laddar för en ny tuff fight, nu nere i Vänersborg. På tisdag kväll spelas den andra kvartsfinalen mellan de två lagen och det är Vänersborg som leder med 1-0 i matcher. Det blir en viktig match för VSK som vill ta tillbaka den förlorade matchen.

 

Ted Bergström
Ted Bergström

Hur ska ni hitta tillbaka till den tidigare formen?
– Vi måste hitta slutspelskänslan, den infann sig inte i den första matchen. Vi måste vara mer närvarande och kliva in i det på riktigt. Det kändes jättebra inför första kvartsfinalen och 20-25 minuter in i den, men det liksom lossnade inte riktigt för oss samtidigt som Vänersborg var effektivare.

Hur har snacket i laget varit sedan första kvartsfinalen?
– Vi har ventilerat lite, men det är inte på tal om någon kris. Det är bäst av fem matcher, det är det som är häftigt med det hela, det går inte att gräva ner sig för den första matchen.

Sett till spelet, kommer ni ändra något?
– Vi ändrar inte på så mycket, alltid små saker som man pratar om. Vänersborg bjöd inte på några överraskningar direkt, vi måste hålla oss till vårt spel bara.

För egen del, hur känns det inför matchen ikväll?
– Jag känner att det ska bli jäkligt kul att spela, vinner vi ikväll så har vi vänt tillbaka på matchserien igen, det är bara in och köra. Jag har en bra känsla och känner att resten av laget känner likadant!
Vi var verkligen inte nöjda efter förra matchen och kommer peta in ännu mer ikväll och se vart det bär sig.

 

 

Dan Kiwii Persson, VSKBandy.se

VSK_Logga_555