Jesper Jonsson skriver nytt ettårskontrakt

Med SM-guldet färskt i minnet skriver Jesper Jonsson ett nytt ettårskontrakt med Västerås Sportklubb.

Du väljer att förlänga med VSK Bandy, hur har tankarna gått?
– Det är här jag vill spela och det är här jag vill vara. Förra säsongen ligger färskt i minnet också och jag tror att vi har alla möjligheter framåt att gå långt och ha chanser till att spela fina matcher. Familjen trivs väldigt bra här i staden och jag vill ha chans att spela de stora matcherna och det kommer jag ha här i Västerås. För mig, där jag är nu, så är det inte i något annat lag jag vill spela än i VSK.

Hur har de här senaste veckorna efter SM-guldet varit?
– Jättebra såklart. Framförallt märker man på stan när man träffar annat folk som kanske inte bryr sig så jättemycket om bandy i övrigt, de har bra koll, är stolta och är väldigt glada å mina och laget vägnar. Det har varit härliga tider och veckor man kommer att komma ihåg resten av livet.