KLART: Benjamin Pizzoni Elfving skriver nytt kontrakt

Målvaktstalangen Benjamin Pizzoni Elfving har skrivit på ett nytt kontrakt med Västerås SK som är skrivet på 1+1 år. – Det känns såklart jättekul att fortsätta spela här, säger Benjamin Pizzoni Elfving.

Benjamin elitseriedebuterade 19 februari med en fin prestation när VSK vann över IK Tellus med 7-4. Nu är avtalet förlängt.

– Det känns såklart jättekul att fortsätta spela här, jag känner att jag fortfarande har mycket att ge. VSK är en klubb jag jättegärna spelar för även i framtiden. Just nu har jag lite plugg och annat utanför bandyn här i Västerås som gör att jag också trivs bra i staden.

Den kommande säsongen kommer Pizzoni Elfving ha ett utvecklingsavtal till TB Västerås vilket gör att han kommer få mycket speltid i Bandyallsvenskan.

– Det betyder jättemycket. Speltid är en stor faktor för ens utveckling och som verkligen ger en motivation på träning. Speltiden kommer att bidra till min personliga utveckling.

Ted Andersson, sportchef:
– Vi tror jättemycket på Benjamin och vi tror att han kommer bli en väldigt bra målvakt. Just nu handlar det om att skapa speltid för honom och där har vi hittat en bra lösning tillsammans med Tillberga.