KLART: Johan Ganebro klar för två nya år

Herrlagets assisterande tränare Johan Ganebro har skrivit på ett nytt kontrakt med VSK Bandy som sträcker sig två år framåt. – Det känns fantastiskt bra att få representera VSK, säger Johan Ganebro.

Barmarkssäsongen är snart avklarad och snart väntar sommarlov innan det spolas upp is i ABB Arena Syd. Nu står det klart att VSK och Johan Ganebro är överens om ett nytt tvåårsavtal.

– Det känns fantastiskt bra att få representera VSK, det är en stor ära och det är alltid med stolthet och ödmjukhet man skriver på ett nytt avtal.

Avtalet har inte blivit klart förrän nu, hur har dina tankar gått?
– Jag ville ta en funderare först, det här är inget man bara gör lättvindigt. Jag vet vad som krävs och vilka krav jag har på mig själv, jag behövde känna att jag gick in i det här med rätt insats. När jag kom till den känslan så satte vi oss ned och då var det inga konstigheter, vi kom snabbt överens.

Nästa vecka väntar bandy på is igen. Broberg/Söderhamn har bjudit in VSK Bandy till Midsommarbandyn 2022.

– Fantastiskt roligt event och det är underbart att man i Broberg och Söderhamn har möjligheten att spela bandy den här tiden på året. Det är bra för oss att få göra något annorlunda och jag tror att både vi och Broberg tillsammans lyfter bandysporten den här tiden på året i och med matchen.

Text: Dan Kiwii Persson