KLART: Max Mårtensson förlänger med Västerås SK

Efter den otäcka skadan i slutet av december är nu Max Mårtensson tillbaka och han har skrivit på ett ettårskontrakt med Västerås SK. – Jag är glad att jag får den här chansen, säger Max Mårtensson.

Det var den 28 december förra säsongen som olyckan var framme. Max Mårtensson kände direkt att benet var av, och sedan dess har tiden gått åt rehabilitering.

– Jag fick ett litet bakslag i mitten av rehabiliteringen och var tvungen att ta ut en skruv i knät som störde. Annars har det varit spikrakt, det har varit ner med huvudet och bara köra på.

Nu är Max tillbaka, både på isen och i laget.

– Första riktiga ispasset igår, det är klart att man kände att man inte åkt skridskor på ett tag. Jag hade en liten klump i magen innan att det fortfarande skulle kännas efter skadan, det var en stor lättnad när jag inte kände någonting.

Nu är även ett nytt kontrakt med Västerås SK påskrivet, ett kontrakt som sträcker sig över säsongen.

– Det känns jättebra och jag är glad att jag får den här chansen efter de två säsongerna som har varit. Jag vet vad som gäller och jag känner mig både taggad och väl förberedd.

Vad har du för förväntningar på säsongen som kommer?
– Först och främst ska det bli jäkligt roligt. När säsongen är över vill jag kunna att jag gett allt varenda dag, det vet jag att alla i laget kommer göra. Det kommer bli ett bra år, vi siktar högt och kör på.

Text: Dan Kiwii Persson