KLART: Robin Andersson skriver nytt tvåårsavtal

Skyttekungen Robin Andersson har skrivit ett nytt kontrakt med VSK Bandy som sträcker sig två år framåt. – Jag vill inte spela någon annanstans och det här var vad klubben och jag ville från första början, säger Robin Andersson.

Robin Andersson vann den interna skytteligan med sina 36 mål på 31 matcher den gångna säsongen.

– Målskörden som sådan var bra och det är klart att jag är nöjd med den. Det som sporrar en är att det finns mer att utveckla, det finns absolut saker att träna på för att bli mer klinisk i straffområdet.

Robin kom till VSK från TB Västerås inför säsongen 2018/2019 och har totalt gjort 88 mål på 90 matcher i serie- och slutspel. Nu väljer han att stanna i ett Grönvitt som siktar mot toppen.

– Vi hade ett bra lag redan förra året men hade en kämpig säsong med skador och sjukdomar. Nu får vi in tre spelare som verkar vara bra personer och grymma bandyspelare. Det är tre spelare som verkligen kommer förstärka och spetsa till den trupp vi har.

Ted Andersson, sportchef:
– Robin var vår bäste målskytt den senaste säsongen och tanken är att han ska fortsätta göra många mål för oss. Han har växt säsong för säsong och jobbar väldigt bra även i defensiven, han jobbar otroligt mycket för laget. Det är en spelare och karaktär som vi behöver och som hatar att förlora.

Dan Kiwii Persson
Foto: Stefan Borg