Lillis inför Bolllnäs

Det är dags att lämna Annandagsförlusten mot Sandviken bakom oss och sikta framåt. Vi når bara morgondagen då det är dags för ny match igen, borta mot Bollnäs. Matchen spelas 17.15 och sänds på TV4 Sport, och vi liverapporterar på VSK Bandys facebook och twitter.

 

lillis_thumb

Stefan Lillis Jonsson om Bollnäs
– Bollnäs är väl lite ett annat lag än mot när vi mötte dem sist. De har flyttat folk till andra positioner och de verkar anfalla mer än tidigare, och speciellt när de spelar på hemmaplan så vill de vara mer offensiva och inte backa hem.

När vi tog emot Bollnäs på hemmaplan tidigare i år blev det vins med 4-2. Hur kommer matchen imorgon att skiljas mot den i Västerås tror du?
– Det kommer att vara annorlunda än här, de var rätt avvaktande mot oss sist och det dröjde till den 32:a minuten innan vi spräckte målnollan. Vi kommer att få möta ett offensivare Bollnäs som vågar köra mer, det känns som att det kan bli bra fart åt båda håll på Sävstaås imorgon!

Har Bollnäs ändrat något i sitt spelsätt?

– Dels har de flyttat runt folk, samtidigt som att andra spelare får bollen på andra ställen på planen än tidigare, om du förstår. Till exempel så åker inte Törnberg och hämtar boll långt ner i banan längre, utan får den högre upp.

Med Annandagsförlusten i ryggen så väntar det en ny match. Hur har ni bearbetat förlusten?
Det är inte så mycket att säga om den matchen, Sandviken var bättre än oss. Vi skapade chanser till fler mål, men SAIK är rätt bra på att göra mål. Vi har pratat igenom matchen idag på träningen, det är inget ältande utan mer att man kikar framåt och vad vi ska göra mot Bollnäs.

Hur kommer ni att spela imorgon?
– Vi ska försöka spela vårt spel, det är små detaljer som man ändrar på men vi kör inte mycket annorlunda mot tidigare. Det är väl att vi vill vara lite noggrannare i vår defensiv än vi va mot Sandviken, i övrigt tror vi på vårt spel och kör på det.

De som står över matchen imorgon är Martin Flodström, Fredrik Rydberg, Aksel Ekblom och Jens Blixt.

 

 

Dan Kiwii Persson, VSKBandy.se

VSK_Logga_555