Lillis om Annandagsmatchen mot Sandviken

VSK Bandy ställs mot Sandviken på Annandagen 15.00. Undertecknad har tagit ett snack med tränaren Lillis Jonsson inför den tuffa matchen som på förhand är den hetaste Annandagsmatchen.

lillis_thumb
Lillis om Sandviken:
– Sandviken spelar på alla spelare, det går inte att ”plocka bort” någon för då kliver en annan fram.
Det är väl den hårdaste nöten att knäcka. Vi möter ett Sandviken som leder serien och har bara förlorat en match. De kommer förmodligen revanschsugna till den här matchen då de förlorade senast mot Edsbyn. Jag tror att de kommer köra på rejält på Annandagen.

Sandviken har redan gjort 100 mål, så det är ett offensivt lag vi ställs mot. Hur ska ni hantera det?
– De spelar verkligen offensivt, men det känns som att vi gjorde en bra första halvlek borta mot Sandviken, och nu spelar vi på vår hemmaplan och med förhoppningen om mycket folk så skulle matchen kunna väga över till vår fördel.

Det blev förlust borta mot Sandviken trots ett bra spel från VSKs sida, vad tar ni med därifrån?
– Det är både offensivt och defensivt som vi plockar med oss, från den första halvleken där uppe. Vi hade ett riktigt bra passningsspel och bra fart på grejerna, vilket gjorde att vi hittade luckor i Sandvikens försvar.
Hur tror du att matchbilden kommer att se ut?
– Det kommer bli en tight match och kommer förmodligen avgöras i slutet. Det är två lag som gör mycket mål som ställs mot varandra så det kommer att bjudas på jäkligt bra bandy.

– Tror nog att båda lagen kommer ha boll ungefär lika mycket. Har svårt att tro att något lag kommer ha bollen mycket mer än det andra laget. Som jag sa inför Vetlanda matchen, det kommer att vara målchanser åt båda håll då två väldigt offensivt skickliga lag möts. Full fart framåt.

Hur ser det ut på skadelistan?
– Det här är första matchen som vi kommer ha alla tillgängliga. Beslutet om vilka som ska spela tas på träningen på juldagen.
Dan Kiwii Persson, VSKBandy.se

VSK_Logga_555