Max Mårtensson skriver tvåårskontrakt

Max Mårtensson och VSK Bandy är överens om ett kontrakt som stäcker sig över de två kommande säsongerna.

– Vi är svenska mästare och jag tror att alla som är i den här sitsen vill vara kvar i det bästa laget. Det har inte varit något snack för min del.

Vad säger du om säsongen som gick?
– När jag ser tillbaka på säsongen så är jag stolt över min egna prestation, och lagets såklart. Det har varit tufft, men jag har dragit på skygglapparna och kört på. Till slut får man utdelning, vilket jag fick. Det är första gången man kan känna sig riktigt stolt. Sen är man aldrig nöjd, man vill ha mer nu.

Det är tidigt att sia om kommande säsong, men hur ser du på den nu?
– Vi har minst lika bra lag som förra säsongen. Vi ska bygga vidare på det här och jag tror att jag talar för alla att man vill uppleva den där känslan igen. Jag är minst lika sugen nu, om inte mer, att få uppleva det där igen.