Michael Carlsson inför Vetlanda BK på bortais

Imorgon står Vetlanda BK på bortaplan på schemat för Västerås SK, den tredje bortamatchen för säsongen. VSK har inlett serien med två vinster och en oavgjord samtidigt som Vetlanda BK inlett med två oavgjorda matcher, båda på bortais.

MichaelCarlsson1
Michael Carlsson

Hur har tankarna gått sedan fredagens vinst mot IFK Vänersborg?
– Att vi gjorde en bra match sist och vill fortsätta på den vägen. Vi tog vid där vi slutade i fredags när den här veckan började.

Premiärveckan bestod av tre matcher, två vinster och en oavgjord match, en bra inledning på säsongen antar jag att du tycker?
– Det känns ju bra att starta igång serien på ett bra sätt, nu ser vi fram emot morgondagen först och främst och åker ner för att ta två poäng.

Imorgon väntar Vetlanda BK på bortaplan, tankar om matchen?
– Vetlanda har börjat serien bra med två kryss mot bra motstånd på bortaplan. Imorgon är det deras hemmapremiär och som alla bortamatcher så kommer det bli en tuff match.

Vetlanda är ett lag som har spetskvalitéer i bland andra Johan Löfstedt, Christian Mickelsson och Jesper Hvornum, hur ska ni ta er an laget?
– Vi har tittat lite på vad de gör för bra saker samt vad de har för svagheter, vi vet hur vi ska agera mot dem. Sen är det som alltid när vi spelar, vi koncentrerar oss mest på oss själva och inte så mycket på motståndarna, vi vill att de ska rätta sig efter oss.

Hur har du tänkt när du tagit ut laget till den här matchen?
– Jag tittar på vilka som ser hetast ut för dagen och tar ut den elva som har bäst chans att vinna matchen åt oss. Idag åkte Magnus Joneby på en lindrig hjärnskakning så han står över morgondagens match.

 
VSK Bandys lag i bortamatchen mot Vetlanda BK
#13 Andreas Bergwall
#4 Anders Bruun, #14 Patrik Sjöström, #2 Stefan Edberg
#43 Simon Folkesson, #15 Oscar Gröhn
#27 Mikael Olsson, #7 Jacob Bucht
#9 Jonas Nilsson, #91 Johan Esplund, #8 Tobias Holmberg

Bänken
#30 Henrik Kjellsson (mv), #10 Ted Bergström, #90 Janne Rintala, #23 Jesper Norrman (J)

 

 

 

Dan Kiwii Persson, VSKBandy.se

VSK_Logga_555