Nu kan du köpa biljettoptioner!

Bandyfinalerna närmar sig och medan lagen gör upp om platserna på isen så kan nu du som VSK:are garantera din plats på den sektion som klubben tilldelas vid en eventuell finalplats.

Biljettoptioner öppnar 10.00 idag, måndag 22 januari. Medlemmar och säsongskortsinnehavare har haft försläpp från i fredags, 19 januari.

Här köper du dina biljettoptioner >>>

Så här köper du dina biljettoptioner
Klicka på biljettlänken ovan och på klicka på datumet. Nu har du möjlighet att köpa biljettoptioner. Du gör det genom att välja sektion ”Ståplats A”, därefter väljer du det antal du vill köpa.

Vad är en biljettoption till Bandyfinalerna?
Med en biljettoption garanteras du en plats på VSK Bandys klacksektion om klubben avancerar till SM-final, annars förfaller den och värdet på optionen tillfaller oavkortat till VSK Bandy. Optionerna gäller herrfinalen.

Vid eventuellt finalavancemang så tilldelas du en länk via e-post från Bandyfinalernas biljettleverantör (Tickster) som är giltig i 48 timmar. Om du inte nyttjar din länk så förfaller den och optionen blir förbrukad.

Vad kostar en biljettoption?
En option kostar 100:- och hela det beloppet tillfaller VSK Bandy som klubb. Optionen garanterar dig sedan alltså möjlighet att köpa en biljett till ordinarie pris på den sektion som VSK Bandy blir tilldelad av arrangören, före alla andra. Finallagens sektioner är alltid ståplats.

Så många optioner finns det och så köper du
Det finns endast 500st biljettoptioner och det är först till kvarn som gäller! Varje option berättigar lika många finalbiljetter. Köper du 1 biljettoption, så kommer du att kunna köpa 1 finalbiljett. Köper du 5 biljettoptioner, så kommer du att kunna köpa 5 finalbiljetter.