Nu släpps ytterligare 300 biljettsoptioner till SM-finalen

De första 500 optionerna är slutsålda, nu släpps ytterligare 300 finalbiljettsoptioner. Sista köpdag är söndag 3 mars, därefter stänger försäljningen av optionsbiljetter oavsett om det är slutsålt eller ej.

Köp dina biljettoptioner här >>>

Så här köper du dina biljettoptioner
Klicka på biljettlänken ovan och på klicka på datumet. Nu har du möjlighet att köpa biljettoptioner. Du gör det genom att välja sektion ”Ståplats A”, därefter väljer du det antal du vill köpa.

Vad är en biljettoption till Bandyfinalerna?
Med en biljettoption garanteras du en plats på VSK Bandys klacksektion om klubben avancerar till SM-final, annars förfaller den och värdet på optionen tillfaller oavkortat till VSK Bandy. Optionerna gäller herrfinalen.

Vid eventuellt finalavancemang så tilldelas du en länk via e-post från Bandyfinalernas biljettleverantör (Tickster) som är giltig i 48 timmar. Om du inte nyttjar din länk så förfaller den och optionen blir förbrukad.

Vad kostar en biljettoption?
En option kostar 100:- och hela det beloppet tillfaller VSK Bandy som klubb. Optionen garanterar dig sedan alltså möjlighet att köpa en biljett till ordinarie pris på den sektion som VSK Bandy blir tilldelad av arrangören, före alla andra. Finallagens sektioner är alltid ståplats.

Så många optioner finns det och så köper du
Det finns endast 800st biljettoptioner (från början 500) och det är först till kvarn som gäller! Varje option berättigar lika många finalbiljetter. Köper du 1 biljettoption, så kommer du att kunna köpa 1 finalbiljett. Köper du 5 biljettoptioner, så kommer du att kunna köpa 5 finalbiljetter.