Matchreferat IFK Vänersborg – VSK Bandy 2-8

VSK tog en komfortabel seger nere i Vänersborg på tisdagskvällen med hela 2-8 (0-4).

Redan från start var det VSK som tog kommandot i matchen och efter tio minuter satte Ted Bergström 0-1 efter ett dropp från Simon Jansson i höjd med straffområdet. Folkesson utnyttjade Vänersborgsslarv och spelade in till Jonas Nilsson i straffområdet som kunde utöka till 0-2. Efter målet begärde IFK Vänersborg timeout. I den 42:a minuten studsar bollen fram till Jacob Bucht som får bra skottläge och drar in bollen stenhårt bakom David Borvall i Vänersborgsmålet. 0-4 satte Ted Bergström på hörna i andra tilläggsminuten på första halvlek.
Halvtidsresultat: 0-4

0-5 satte Simon Jansson när han efter en kraftfull uppåkning vek in i banan och satte kyligt bollen i mål. Dryga minuten senare styrde junioren Max Mårtensson in bollen i mål efter inspel från Simon Jansson. Tobias Holmberg pricksköt 0-6 i höjd med straffområdet i den 59:e minuten. Vänersborg tröstmålade på hörna genom Mikko Lukkarila, och Emil Viklund petade in en hörnretur i den 85:e minuten. Oscar Gröhn fastställde slutresultatet till 2-8 när han lyfte bollen rätt in i mål från vänsterkanten.
Slutresultat: 2-8