Nytt företag in i VSK-familjen

Adecco vill ha ett positivt och långsiktigt engagemang i samhället vi lever och verkar i. Varje dag hjälper vi hundratusentals människor världen över att hitta arbete och bygga upp sina karriärer – något som är centralt för personligt och socialt välbefinnande. För Adecco är det viktigt att stödja olika organisationer i deras arbete för en bättre värld och där sponsring är en del i Adeccos sätt att ta ett aktivt samhällsansvar.

Våra sponsringsinsatser i Sverige sträcker sig över tre områden; aktiviteter eller organisationer av socio humanitär karaktär, idrott och kulturella evenemang. Adecco ser VSK och Schysst Framtid som en mycket god organisation som jobbar med oerhört viktiga delar för att kunna få ett personligt och socialt välbefinnande redan från unga år.

 
Michael Campese, klubbchef Västerås SK:
– VSK välkomnar Adecco till familjen och ser fram emot kommande år. Värdegrunder och värderingar är viktigt för både VSK och Adecco och därför känns det mycket roligt att vi kunnat skapa ett samarbete. Adecco är ett välkänt och starkt varumärke vilket självklart medför en massa positiva synergier för våra klubbar. VSK jobbar med tre affärsområden i sin SSA-modell (Samhällsengagemang-Sport x2-Affärsnytta) som passar väl ihop med Adeccos synsätt.