Nytt om biljetter till säsongens matcher

Nytt för säsongen är att biljettförsäljningen flyttas till ett nyinrättat biljettförsäljningsställe med fyra försäljningsluckor vid restaurangentrén i Arena Nord. Därmed kommer matchbiljetter till bandy, hockey och fotboll att säljas av respektive förening på ett och samma ställe. Fastighetsägaren har mycket förtjänstfullt utrustad biljettförsäljningen med modern datateknik och anpassat lokalen med tanke på personalens arbetsmiljö och säkerhet.

Fyra biljettluckor är kanske i minsta laget vid vissa matcher om många väljer att köpa sin matchbiljett sent i anslutning till matchstart i stället för förköp via webben. Då kan det bli besvärande köer och man riskerar att komma sent – för sent till matchen. Utvecklingen går mot ökad biljettförsäljning över nätet vilket successivt minskar behovet av försäljning över disk.

Det finns två bra sätt för biljettköp där man helt slipper köer. Ett alternativ är förköp av matchbiljet-ter via VSK:s hemsida, www.vskbandy.se. Här kan du också boka en sittplats om du så önskar. Du skriver ut biljetten på din egen skrivare hemma och går direkt till någon av arenaentréerna.

Det andra alternativet är köp av säsongsbiljett, med eller utan sittplats, som gäller alla seriematcher. Då är biljettproceduren avklarad vid ett enda tillfälle och dessutom till lägre pris jämfört med att köpa biljett vid varje match. Mer information om priser och hur du köper säsongsbiljetter finns på VSK:s hemsida, www.vskbandy.se. Där kan du också kan göra din beställning. När du beställt och betalat biljetten skickar vi den till dig i brev. Du kan också ringa Torbjörn Engström 073-418562 eller Agneta Eriksson 021-4400611 för beställning och information.

Väljer du att köpa biljett vid arenan på matchdagen, tänk då på att komma i mycket god tid före matchstart för att undgå köer.

Du som följer utvecklingen i VSK-Bandy har väl inte undgått att märka de förändringar som är på gång för att öka trivseln i arenan. Några av de trivselhöjande åtgärder som pågår och som ska vara klara till premiärmatchen mot Hammarby den 20 oktober är: montering av sittplatser på sektion D (södra delen av långsidan mot Rocklundaskogen), flytt av Elite-läktaren till mittsektionen på långsi-dan mot Rocklundaskogen och nya loger för sittande matgäster. Säsongskort till Elitläktaren ger också fritt tillträde till logerna. Gamla Elitläktaren döps om till Bauhaus-läktaren med sittplatser som kan abonneras vid köp av säsongskort eller matchbokas via VSK: hemsida.

Avslutningsvis har vi glädjen att meddela att även denna säsong gäller fri parkering.

 

VSK Bandys kansli
VSK Bandy