Oavgjort mot ett hemmastarkt IFK Vänersborg

Det blev oavgjort för andra matchen i rad för VSK, även söndagens möte mot IFK Vänersborg på bortaplan slutade 2-2.

Matchen började i rasande fart när Jonas Nilsson fick ett friläge redan efter 10 sekunder, ett friläge han inte kunde utnyttja. Sedan fick matchen ett lugnare tempo och ett VSK som förde spelet. I den 14:e minuten fick VSK sin tredje hörna och på den kunde Fredrik Rydberg utnyttja och gav VSK ledningen. Tre minuter senare fick Vänersborg en hörna och hörnspecialisten Joakim Hedqvist kunde kvittera till 1-1.
Halvtidsresultat: 1-1

Det dröjde länge innan vi fick se nästa mål i Arena Vänersborg, men då var det återigen dags för Joakim Hedqvist att göra mål till Vänersborgsledning med 2-1 i den 67:e minuten. VSK jagade och jagade en kvittering och till slut fick man chansen, Ted Bergström kom fri mot målvakten och spelade osjälviskt ut till vänster till Jonas Nilsson som hade öppet mål och satte 2-2, vilket också blev matchens slutresultat.
Slutresultat: 2-2