Olivia Engman skriver ettårskontrakt

Med två skadefyllda säsonger bakom sig blickar Olivia Engman fram mot en ny och skadefri säsong i Västerås Sportklubb.

– Det känns spännande och förväntansfullt! Jag vill utveckla mig själv som spelare så mycket som möjligt och jag vill utvecklas tillsammans med laget mot det mål vi jobbar mot. Det ska bli en spännande resa.

Olivia Engman har fått stora delar av de två senaste säsongerna spolierade på grund av skador. Först en fotledsfraktur som innebar två operationer och därefter ett diskbråck på grund av snedbelastning efter fotledsfrakturen.

– Det har varit frustrerande, såklart. Det är inte jätteroligt när kroppen och jag inte kan komma överens med vad som ska fungera och inte. Jag ser verkligen fram emot den här säsongen, dels då jag känner att det finns mycket jag kan utveckla i den här miljön men också att man får möjligheten att göra det skadefri. Så jag tycker att det ska bli jätteroligt att få representera VSK ett år till.