P07: Summering av säsongen

Vi startade säsongen med 45 spelare i laget och har 40 spelare kvar så här i slutet på säsongen. Totalt har 12 spelare slutat sedan säsongsstart och 7 nya har börjat.

Säsongen startades upp på allvar 22-23 oktober då vi anordnade en kick-off. Denna helg tränade vi på både på is och barmark. Vi hade även med några teoripass där vi bl.a. pratade om hur man är en bra kompis, gjorde lite samarbetsövningar samt gick genom hur vi ska spela bandy. Under helgen fick vi även besök av en av våra A-lagsfaddrar, Janne Rintala.

Under säsongen har vi tränat på is 48 gånger med första passet 21 augusti och sista 19 mars

Vi har haft 4 lag i spel under säsongen där 2 lag har spelat i Stockholmsserien och 2 lag i mellansvenska serien och har deltagit i totalt 19 stycken poolspel. Vi har inga fasta lag utan roterar runt spelarna så att alla får spela med alla och lika mycket i båda serierna. Av poolspelen anordnade vi 3 stycken på hemmaplan. Vi avslutade matchspelandet för säsongen med att delta med 3 lag i Uppsala BoIs Vårcup den 12 mars. Det totala antalet matcher vi spelat uppgår därmed till 70 stycken.

Vi har under de senaste säsongerna tillsammans med spelare och föräldrar fått till en härlig stämning i laget. Våra spelare tycker att varje pass är lika kul oavsett om det är match eller träning, föräldrarna ställer upp i vått och torrt med att baka till kiosker, grilla hamburgare och skjutsar till samlingar trots att vi ibland fått samlas före 06.00 vissa söndagmornar. Både spelare och föräldrar brukar även träffas och umgås på läktaren vid A-lagets matcher. Helt fantastiskt tycker vi ledare och hoppas att alla vill fortsätta med bandyn även nästa säsong.

Denna säsong avslutades med match mot föräldrar och ledare den 19 mars. Fantastiskt kul och svettigt. Efter matchen fortsatte vi med fika och diplomutdelning i logen.

 
Ledarna P07

VSK_Logga_555