P08: Summering av säsongen

En fantastisk första säsong som lag för VSK P08 har nu tagit slut. Under perioden har vi deltagit i 7 stycken poolspel och cuper. Minen på killarna vid vår första gemensamma resa, den gick till Uppsala, när stora VSK-bussen rullar in och vi får åka med den – ett starkt minne för alla!

Vi har varit 26 st killar och 8 st ledare aktiva under året, några lämnade oss men några nya kom också. Vi har också fler föräldrar som varit aktiva – alltifrån att slipa skridskor, ställa upp som kioskpersonal vid A-lagsmatcher samt till att baka till vår kiosk på vårt eget poolspel. Detta är otroligt viktigt för en ett framtida bra lagbygge! Det har varit kul att vi alltid haft minst två lag per poolspel – ibland även tre!

Vi startade upp säsongen med några stapplande försäsongsträningar samt med en härlig kickoff på Kristiansborgsbadet. Sedan drog ordinarie träningarna igång under november, nu med två träningar i veckan, den utveckling vi har fått se under året har varit fantastisk. Från 100% solo-körningar till att faktiskt på match spela runt bollen till alla i laget innan vi dundrar in den i mål. De flesta av våra motståndare har varit yngre lag så det har inte krävts full skärpa vid matcher men det kommer nog att ändras snart och det kommer att tvinga oss att kämpa ännu mer för varandra.
Vi ser fram emot nästa säsong redan nu.

Ledarna P08

VSK_Logga_555