Pangstart för säsongskorten – ”Knappt att man vågade hoppas”

Förra veckans glädjebesked kring publikrestriktioner gjorde att VSK Bandy dagen efter drog igång säsongskortsförsäljningen. Under första dygnet köpte över 100 privatpersoner säsongskort.

Till den här säsongen har VSK Bandy bytt leverantör av biljettsystem, till Nortic. Första gången systemet användes var under herrlagets två träningsmatcher i slutet av augusti.

– Samarbetet med Nortic har börjat väldigt bra. Både för oss som arbetar i systemet men också från vår publik som kommit till oss med positiv feedback, säger VSK Bandys kommunikatör Dan Kiwii Persson.

Beskedet från Folkhälsomyndigheten och Regeringen att publikrestriktionerna släpps 29 september gör att VSK Bandy siktar in sig på en säsong med fulla läktare igen.

– Ett helt fantastiskt besked och knappt något som man vågade hoppas skulle komma. Det här underlättar för oss i arbetet med säsongen som kommer, men främst av allt är vi otroligt glada att vi får träffa våra supportrar igen.

Över 100 privatpersoner köpte säsongskort redan första dygnet.

– Det blev verkligen en anstormning direkt. Vi har känt på oss att våra supportrar mer eller mindre har legat och väntat på det här beskedet. Att få fylla ABB Arena Syd med våra supportrar i grönvita-halsdukar, matchtröjor och mössor känns helt fantastiskt.

Hur många säsongskort siktar VSK på att sälja?
– Ett normalår brukar vi ligga på drygt 1500 säsongskort, både till företag och privatpersoner. Det är såklart en siffra vi mer än gärna slår i år.

Hållbarhet

Säsongskorten är numera digitala, detta för att hålla nere på plastkonsumtionen.

– Vi behöver alla ta ansvar för miljön och det här är ett sätt, att vi kommer att minska plastanvändandet i klubben.

Vill man trots detta ha sitt säsongskort som plastkort så finns möjligheten, mot en kostnad på 100kr. Detta bokas in i samband med när man köper sitt säsongskort.

Samarbete med olika supporterorganisationer

Samarbetet med VSK Sports, Västerås SK:s största supporterklubb, fortsätter.

– Det känns jättekul att VSK Sports medlemmar får möjligheten att köpa säsongskort till ett rabatterat pris på klacksektionen. Det är i klacksektionen vi behöver ha våra mest inbitna supportrar för att höja stämningen i arenan.

Även samarbetet med kamratföreningen VSK-Vännerna fortsätter.

– Våra vänner i VSK-Vännerna är de som varit VSK:are längst tid och de vill vi verkligen ha på plats. VSK-Vännerna bär på mycket historia och även om vi förnyar oss hela tiden så är vår historia otroligt viktig.

 

Klicka här för att köpa ditt säsongskort till damlagets hemmamatcher >>>
Klicka här för att köpa ditt säsongskort till herrlagets hemmamatcher >>>

 

Foto: Stefan Borg