Rapport från årsmötet

Det har varit ett mycket spännande år för VSK Bandy både på isen och utanför isen.

Uppstart av vårt projekt Schysst Framtid som gör skillnad för ungdomar i Västerås, vi har tagit ytterligare steg i vårt samhällsengagemang och intresset är hur stort som helst.

VSK Bandy landar på en omsättning på 19 miljoner kr, vilket är fantastiskt, vi redovisar ett positivt resultat på 26 kkr. Inte så stort men vi bättrar hela tiden på vårt egna kapital som idag är ca. 680 kkr. Det långsiktiga målet att ha ett eget kapital på 2 mkr kvarstår.

Under året har vi också tagit beslutet att stötta VSK Fotboll, vilket i korta drag innebär att vår marknadsavdelning även arbetar för fotbollen. Vi har stöttat dem i att ta fram en plan att jobba vidare med samt att vi finns som adjungerande på deras styrelsemöten.

Tjejer vill spela bandy! Av våra yngsta deltagare ökar tjejer mest! Det har varit febril verksamhet på isen för våra barn och ungdomar med bandyskola, cuper, poolspel och seriespel även denna säsong. Stort engagemang från ledare och föräldrar som skapar förutsättningar för att barnen ska få ha kul på isen.

Mera tjejer! Vi hade tre damlagsspelare med i F17-truppen till VM i USA, hem kom tre guldmedaljörer, grattis tjejer!

Damlaget har sammantaget haft en ganska bra säsong, efter en tredjeplats i serien växte självförtroendet med målsättningen att vinna fortsättningsserien Norr för att knipa en kvartsfinalplats,, dessvärre räckte det inte ändra fram men laget har utvecklats mycket.

Vi testade denna säsong att ha ett P20-lag tillsammans med Tillberga Bandy, ett spännande lag att team ihop på ganska kort tid, laget har gjort en blandad säsong och åkte ur i kvartsfinal. J18 och J16 har varit representerade i flera olika serier och har haft höga ambitioner. Spelare har gått emellan lag och det har matchats och tränats hårt, vissa spelare har även fått tränat och spelat med A-laget. Alla lag har utvecklats mycket under året.

World Cup vinnare, SM-Guld vinnare!
Mesta mästarna, herrarnas A-lag, tog sitt 19:e SM-Guld på Tele2 Arena den 14 mars. Ett fantastiskt gäng med #19 Carlsson i spetsen. Med en ny spelidé och ett tydligt ledarskap gick det hela vägen!

VSK Bandys styrelse