Schyssta auktioner för välgörande ändamål

Under de senaste veckorna har auktioner dykt upp på VSK Bandys sociala medier, något som fortsatt kommer dyka upp. Detta är ett initiativ av Schysst Framtid för att skapa ännu fler kostnadsfria aktiviteter för ungdomar i Västerås och Hallstahammar. – Vi vill sprida vår verksamhet inom och utanför Västerås, genom auktionerna får en stor skara människor upp ögonen för Schysst Framtid, säger Schysst Framtids verksamhetschef Erik Grönberg.

Simon Janssons matchanvända tröja signerad av VSK Bandy Dam och Herr”, ” Finaltröja signerad av VSK Bandys dam- och herrlag”, ”Bakom kulisserna med Viasat Hockey” och ”Signerad & matchanvänd målvaktshandske från Stefan Steen, Örebro & Färjestad” är fyra av auktionerna som har varit aktiva. Framöver kommer det fler.

Varför väljer Schysst Framtid det här sättet att inbringa pengar?
– Vi vill sprida vår verksamhet inom och utanför Västerås, genom auktionerna får en stor skara människor upp ögonen för Schysst Framtid och det vi gör inom vår verksamhet. På detta sätt kan såväl privatpersoner som företag bidra till en schysst framtid för ungdomar i Västerås och Hallstahammars kommuner. Samtidigt hjälper auktionerna oss att fortsätta med vårt samhällsansvar och vårt arbete för unga.

Vad för typ av auktioner kan våra följare förvänta sig framöver?
– Det är en salig blandning av signerade matchtröjor och biljetter, några med anknytning till Västerås. Vi är så tacksamma för alla som har bidragit och kommer bidra till verksamheten och därmed göra skillnad med oss.

Det här är en nyhet kring Schysst Framtid, kan du berätta något mer som händer framöver?
– Under vecka 27 arrangerar vi Sveriges största ungdomsgård där vi fyller ABB Arena Syd med kostnadsfria aktiviteter för ungdomar mellan 6-15 år. I samarbete med Västerås näringsliv låter vi barnen prova på allt från padel och fotboll till bumper ball. Mer information om Sveriges största ungdomsgård kommer väldigt, väldigt snart.

 

 

Dan Kiwii Persson